Вчора в нашому дружньому колективі відбулося свято, День народження директора. Лунало багато привітань та побажання щастя, здоров’я, успіхів, натхнення та всього самого найкращого. До привітань колег приєдналось й багато інших людей, що з повагою ставляться до Надії Олексіївни. Адже людина, яка працює не лише на благо свого підприємства, а й міста, громади , намагається допомогти кожному, хто звертається до неї за допомогою – заслуговує на пошану.

       Зокрема наш колектив такими словами привітав Надію Олексіївну:

Прийміть сердечні привітання з нагоди Вашого ювілею.

Більше 35- ти років свого життя Ви присвятили розвитку сільського господарства, а на посаді директора – 17 років.

 Завдяки Вашому величезному життєвому досвіду, надзвичайній працездатності, умілому керівництву, високому професіоналізму наше господарство стало одним з найкращих в районі, області і Україні.

  Мудрість і людяність у вашому характері – це ті два крила, які дають сили для злету, для прийняття виважених рішень у роботі на посаді директора ТОВ “Велетень”.

Бажаємо Вам в День ювілею доброго здоров’я, сімейного добробуту, щастя та трудової наснаги на багато років.

Вітаючи Вас, зичимо й надалі залишатись невичерпним джерелом великих починань та значимих звершень у Вашій благородній діяльності.

В цей пам’ятний день, шановна Надія Олексіївно, зичимо Вам міцності духу для здійснення всього задуманого.

Нехай і надалі Ваш шлях буде щедрий добром, родинними щастям і теплом, а людська шана і повага буде подякою за багаторічну і плідну працю.

Голова профкому ТОВ “Велетень”   Н.М. Полятикіна

Вітаємо з Днем народження нашого дорогого директора!

Залишити відповідь